Gjithë kohën pranë femrave/ Doktori i vipave

Skerdi Faria njihet si doktori i preferuar i shumë vajzave të famshme shqiptare. Duke qenë se është gjithë kohës në marrëdhënie pune me femrat më seksi të ekranit i ftuar në Soiree nuk kishte si t’i shpëtonte pyetjes a bëhet xheloze gruaj e tij për të .

Me sinqeritetin dhe pakompleksitetin që e karakterizon Skerdi është përgjigjur: “Nuk e kam xheloze aspak, sepse nëse do të ishte xheloze nuk do të isha këtu ku jam dhe nuk do ta bëja punën time. Xheloz është dikush që është i pasigurt në vetvete dhe ka një shpirt të vogël”, u përgjigj Skerdi.

Skerdi gjithnjë është treguar shumë fanatik me detajet lidhur me jetën e tij private dhe familjen dhe e njëjta gjë u vërtetua dhe në intervistën e tij për Soiree, pasi nuk tregoi më shumë për bashkëshorten e tij.

Shiko tv shqip

Related Posts