Goditet një grup prostitucioni, dy gra në pranga

Një grup prostitucioni është goditur nga policia në Lagjen 18 Shtatori në Gjirokastër.

Burime nga policia thanë se në lokalin e shtetases me inicialet V. L., janë kapur në flagrancë kamarieria si dhe e zonja e lokalit.

Të dyja janë arrestuar për akuzën e shfrytëzimit të ambienteve të lokalit për ushtrimin e prostitucionit.

Lokali ndodhet në lagjen 18 Shtatori prane gjimnazit ‘Siri Shapllo’.

Shiko tv shqip

Related Posts

Add Comment