Hasani: “E di se do më shani por, Covid ekziston dhe ja morri jetën Rijadit!

E di se do të më urreni e di se do të më shani, e di se qindra të thëna e të pa thëna do ti thoni për mua. Poashtu e di se një pjesë e juaj nuk e besoni një pjesë e dini por nuk doni ta besoni ndërsa ju të tjerët e shihni larg vetes tuaj.

Vëllezër motra miq.. dhe gjithë ju të dashurit e mij COVID 19 është realitet i tmerrshëm armik i pabesë një hije që vjen pa gjurmë e na len plot dhimbje. Na mer prindër motra vëllezër por na mer edhe bijë e bija.
Të dashur: KUJDES KUJDES KUJDES RESPEKTONI MASAT!
Mbroni veten mbroni prindërit vëllezërit motrat fëmijët. Mbrohuni!
Zjarri djeg aty ku bie e dhimbja përvëlon vetëm ato zemra që i prek!

P.S. Ngushëllime familjes Mamuti e Rijadit Zoti ia pastë falë Parajsën!
Ilir Hasani zv/ministër i shëndetësisë!

Shiko tv shqip

Related Posts