Ilir Beqaj e thotë me bindje, zbulon sa mandate do të marrë PS-ja në zgjedhjet e 25 Prillit

Ish ministri dhe deputeti socialist, Ilir Beqaj ka komentuar për pritshmëritë që ka mazhoranca nga zgjedhjet e 25 prillit, teksa na ndajnë edhe vetëm 100 ditë.

“Unë besoj se, çfarëdo që të ndodhë, ne nuk biem nën 72 mandate, bazuar në vlerësimin tim qark pas qarku. Mund të mos marrim dot 78, por në vlerësimin tim, ne minimalisht 72 mandate i kemi të garantuara” – thotë deputeti.

Shiko tv shqip

Related Posts