Indoneziani bëhet milioner pasi një meteor me vlerë 1.5 milion euro bie mbi çatinë e tij

Një prodhues arkivolesh indonezian u bë një milioner menjëherë, pasi një meteorit me vlerë 1.5 milion euro ra mbi çatinë e shtëpisë së tij.

Josua Hutagalung, 33-vjeç, ishte duke punuar në një arkivol pranë shtëpisë së tij kur shkëmbi hapësinor ra mbi verandë në buzë të dhomës së tij ku ai flinte në Kolang, Sumatra Veriore.

Guri i vetëm, me peshë 2.1 kg, la një vrimë të madhe në çatinë e shtëpisë së tij dhe përfundoi i groposur 15 cm thellë në tokën pranë shtëpisë.

Shiko tv shqip

Related Posts