IPhone apo Samsung? Cili është preferuar më shumë gjatë 2017

Si çdo vit që kemi kaluar edhe 2017 solli celularë të rinj dhe shumë të përparime në teknologji.

Nëse keni menduar se cili celular apo markë është cilësuar më e mira për vitin që lamë pas, duhet të shikoni listën më poshtë.

Në listën e mëposhtme do të gjeni të rradhitur top 10 smartfonët më të mirë të këtij viti.

1. Samsung Galaxy S8

2. Samsung Galaxy S8 Plus

3. Google Pixel 2

4. iPhone X

5. Huaëei Mate 10 Pro

6. Samsung Galaxy Note 8

7. LG V30

8. LG G6

9. iPhone 8 Plus

10. OnePlus 5T /albeu.com/

Shiko tv shqip

Related Posts

Add Comment