Italia lë pas krahëve Covid-19, ministri Luigi Di Maio jep lajmin fantastik

Ministri i Jashtëm i Italisë Luigi Di Maio ka dhënë lajmin emocionues ku ka treguar se në spitalin e Kremones, ku muajt e fundit shumë pacientë kanë ndërruar jetë për shkak të Covidit, kanë lindur plot 15 fëmijë në 24 orë.

Di Maio e shikon këtë si një mesazh shpresëdhënës, për të kuptuar që jeta është lumturi.

Postimi i plotë:

“Lajm i mirë, shumë emocional.

“Ne na pëlqen ta interpretojmë këtë si një shenjë rilindjeje pas këtyre muajve të vështirë”. Këto janë fjalët e shefit të spitalit të Kremones, ku lindën 15 fëmijë në 24 orë.

Ata e përshkruajnë atë si një rekord, por ka më shumë se numra të vetëm. Kjo është një ngjarje plot kuptim. Sepse në atë spital për javë të tëra mjekë, infermierë dhe punonjës të kujdesit shëndetësor luftuan me masakra për të ndaluar koronavirusin dhe për të trajtuar mijëra pacientë. Por ata gjithashtu kanë parë që shumë njerëz vd esin. Ata kanë përjetuar vuajtjet e këtij virusi të mallkuar në lëkurën e tyre.

Këta njerëz mund të gëzohen sot sepse jeta është lumturi dhe ajo sjell me vete shpresën për të arritur.

Faleminderit per gjithcka.”, shkruan ai.

Shiko tv shqip

Related Posts