Ja ç’do ndodhë me motin

Si do të jetë moti për të premten?

Sipas Instituti i Gjeoshkencave, Energjisë, Ujit dhe Mjedisit, do të vazhdojnë reshjet e shiut.

Më të forta do të jenë në zonën e Korçës.

Ndërkaq edhe temperaturat do të bien ndjeshëm.

Më poshtë keni parashikimin e motit për të premten:

Reshjet

Të premten priten reshje mesatare në qarkun Korçë dhe reshje të dobëta në qarqet e tjera por lokalisht mesatare në shumicën e tyre (siç tregohet në tabelë, respektivisht për secilin qark). Në zona të kufizuara të qarqeve, reshjet pritet të jenë në formë shtrëngate me kohëzgjatje të shkurtër, më e mundshme në terrenet malore (dhe ato pranë tyre).

Shiko tv shqip

Related Posts