Ja cfarë i bënë policit djali i një Sheikut në mes të Londrës (VIDEO)

Makina e tij superluksoze. Por ja çka i bëjnë policia djalit të sheikut.

Ne pamjet e meposhtme do shihni se cfare ndodhi nte te vertet me policine dhe djalin e sheikut, nje moment mjaft interesant.

Shiko tv shqip

Related Posts