Ja Çfarë ju ndodh nëse i zëvendësoni të gjitha pijet me ujin

Ne të gjithë i dimë dëmet që pijet e ndryshme (përveç ujit) që mund të na shkaktojnë, por çfarë ndodh nëse i zëvendësojmë plotësisht me të?
Chris Bailey, një bloger i njohur dhe pedagog, bëri një hulumtim njëmujor, të cilin e keni më poshtë në formë të ilustruar.

Humbet peshë më shpejt
Nxit metabolizmin duke harxhuar më shumë energji
Truri do të funksionojë më mirë

Efektet tjera

(Visited 166 times, 42 visits today)

Post navigation

PreviousPrevious post:Unë kam qenë vitin e kaluar në Serbi. Atje mund t’ju vrasin për 10 Euro

NextNext post:530 milion dollarë vjedhje, kapet shqiptari që bënte namin me kartat e kreditit

Shiko tv shqip

Related Posts