Ja kush pritet të jetë lideri i ri i Lëvizjes BESA, dalin emrat e parë?! (FOTO)

Pas dorëheqjes së nënkryetarit të BESËS, Zeqirja Ibrahimit, Zejdit i është hapur rruga për të garuar për të parin e kësaj Lëvizje. Siç mëson portali TetovaSot nga burime brenda BESËS, kryetari aktual Bilall Kasami duket i lodhur dhe nuk do të garojë më për kryetar të kësaj partie.

“Është lodhur edhe nga dredhitë që ju bën në zgjedhjet lokale, ku haptas Adnan Ismaili e dëmtoi në Tetovë duke u fotografuar me Menduh Thaçin që shkaktoi edhe paknaqësi dhe ndarje në Lëvizjen BESA në Tetovë” thotë për TetovaSot duke dashur të ngelet anonim.

Në Lëvizjen BESA priten edhe dorëheqje tjera ku gara për të parin e kësaj partie do të shkaktojë shumë paknaqësi dhe ndarje në dy grupe. Por nga ana tjetër, nuk përjashtohet mundësia e rikandidimit të Bilall Kasamit, por edhe Blerim Sejdiut, që konsiderohet si krahu i Tetovës.

Ndryshej në mbledhjen e rregullt të Këshillit Qendror të Lëvizjes BESA, të mbajtur në nëntor, duke u bazuar në nenin 38 të Statutit të Lëvizjes BESA, Këshilli Qendror i Lëvizjes BESA diskutoi për zgjedhjet e brendshme në Lëvizje dhe për organizimin e Kongresit të Lëvizjes, u vendos që, pas realizmit të zgjedhjeve të brendshme, Kongresi i Parë i Lëvizjes BESA të mbahet më 24 shkurt të vitit 2018./TetovaSot

Shiko tv shqip

Related Posts

Add Comment