Ja mori burrin gruas së botës/ Fjolla Morina e thotë hapur: Duhet të kesh që…

Fjolla Morina ka qenë në qendër të vëmendjes së mediave rozë, pasi konfirmoi romancën me biznesmenin Fisnik Syla, me të cilin prítet të martohet së shpejti.

Megjithatë, këngëtarja është vendosur edhe në qendër të krítíkave, sidomos pasi ish-bashkëshortja e Fisnikut reagoi publikisht.

“Atyre që deshtën shkà tër rímin e familjes marrshin nga jeta atë që e meritojnë.”, ka thënë ajo.

Këngëtarja ka postuar një fotografi në Instastory, shoqëruar me një citat të Artan Mullajt, dhe që në fakt është parë si një kundérpërgjigje ndaj krítikëve.

“Të dalësh mbí tùrmën do të thotë të përbàllesh me zemérimin e saj! Nëse arrín të kesh nivel, inteligjencë dhe kulturë më të madhe se ajo. Duhet të jesh gati se tùrma e tyre do të synojë të të tërhùqë mbràpsht me llùm dhe kur déshtòn të të hédhë bòltë dhe kur bàltos të të shkélë më këmbë.

Nëse arrín sukses dhe prék lartësitë duhet të lesh kùndra teje shumicën, një àrmàtë të tërë njerëzish, e cila shpesh udhëhíqet nga histeria e grave mendjelehta dhe patriotizmi vùlgar i burrave injòrantë.”, ka shkruar Fjolla.

Shiko tv shqip

Related Posts