Ja se si ua uron myslimaneve Ramazanin kancelarja Merkel

Kancelarja gjermane, Angela Merkel, i ka uruar besimtarët myslimanë në Muajin e Ramazanit. Ajo ka thënë se Ramazani është muaj për të menduar për ata në nevojë.

Muaji i agjërimit të Ramazanit është gjithashtu një kohë për ta mbështetur njëri-tjetrin një kohë për të menduar për ata në nevojë dhe për t’iu kushtuar vëmendje”.

Për shumë kë dhe veçanërisht për njerëzit e moshuar që vua jne nga pasojat e pa’ndemise, është shumë e rëndësishme të gjejnë vemendjen dhe mbështetjen e të tjerëve”.

Gjithashtu ju uroj juve dhe familjeve tuaja të gjitha të mirat dhe natyrisht shëndet, Pavarësisht nga rrethanat e pafavorshme, Ramazani mund të jetë një kohë paq’esore të ndërsjellë për ju,shkruan ditorja.

Shiko tv shqip

Related Posts