“Jam i detyruar ta them”, Rama zbulon përplasjet brenda PS-së: Nuk e di si do t’ia bëjmë

Kryeministri Edi Rama është shprehur se ka pasur disa debate brenda partisë në lidhje me vendosjen e një mase. Rama tha se debatet kanë nisur për një masë që ende nuk dinë nëse do ta bëjnë në vitin 2022 ose në 2023.

“Njerëzit thonë se gënjehet gjatë fushatës, nuk është e vërtetë. Ka dhe persona që bëjnë, po jo të gjithë. Të vjen tërmeti të ndryshon situatën, do ti modifikosh planet e tua, po nuk është se kemi mashtruar. Prandaj thonë se fushata është poezi dhe qeverisja është prozë. Për një masë që kemi vendosur ta marrim, jemi ende duke debatuar, se nuk dimë a ta bëjmë në 2022 apo 2023. Masën për ta zeru taksën, jo deri te 300 mijë lekshi po te 400 mijë lekshi. E di që nuk është përgjigjja që ti do por unë jam i detyruar që të them të vërtetën.

Shiko tv shqip

Related Posts