Jep deklaraten e papritur Mjeku i njohur/ Lum kush ka mundësi të vak’sinohet, mos dëgjoni..

Ai thote se Enverizmi si frymë dhe enveristët si individë në këtë dhe atë të anë të Drinit ende frymojnë dhe janë aktivë, për të përftuar kredi për poli’tikbërjen e tyre por njëkohësisht edhe për dëmprurjen përkundrejt ardhmërisë sonë socio-ekonomiko-po’litike si Komb.

Tani vak-sinat të cilat po përdoren kudo në botë, pak a shumë rezultojnë të jenë të barazvlerëshme në mbrojtjen e je’teve tona përkundrejt kësaj sem/ undje shumëfytyrëshe.

Mëritë apo qefmbetjet tuaja ju politiqenër shqipfolës lërini t’i diskutoni e sqaroni mes vedit në Tiranë, në Prishtinë, në Podgoricë apo në Shkup.

Si Shqiptar, si Mjek, si Prind, si Atdhetar nuku mundet t’a geelltis lugën e po’litikes suaj përçarëse, sidomos në këto kohë të veshttira jemi të gjithë Shqiptarë,eshte shprehur ai.

Shiko tv shqip

Related Posts