Kaloi 6 vite me motrën në Siri/ Endri Dumani përlot me mesazhin për dajën: Do të përqafoj shpejt o dajë

Endrit Dumani, tashmKa është shpë tuar nga kampi Al-Hol në Siri dhe ndodhet nË Liban. Bashkë fëmiëj e gra të tjera shqiptare, Dumani do të kthehet në Shqipëri, por pa të motrën.

I pyetur se çfarë mesazhi ka për dajën e tij, Xhetan Ndregjoni, i cili e ka kërkuar me ngulm prej vitesh, i volgi tha vetëm kaq: Do të shihemi nesër kur të bashkohemi! Ndërsa Eva Dumani, nuk ka pranuar që të vijë në Shqipëri.

Ope rac ioni i riatdhesimit të shqiptarëve ka nisur mesditën e sotme dhe pritet që nesër, 50 fëmijë e gra të mbërrijnë në Rinas.

Pas shumë lutjeve përmes mediave, shqiptarët do të kthehen në vendin e tyre të lindjes. Në Liban ka shkuar edhe vetë kryeministri Edi Rama, i cili do të bëjë rrugën me të atdhesuarit. Me Ramën do të udhëtojë i vogli i familjes Dumani, Endri. Katër të tjerët, të cilëve u janë zbuluar dhe identitetet janë gruaja Floresha Rasha dhe fëmijet e saj Amar Rasha, Emel Rasha dhe Hatixhe Rasha.

Shiko tv shqip

Related Posts