Kapet ngushtë deputetin i PD-së në Opinion, ju keni 23 milion euro pasuri

Deputeti i Partisë Demokratike, Agron Shehaj ka qenw i ftuar nw opinion ku ndwr tw tjera wshtw vwnw ngushtw pasi wshtw pyetur nga Fevziu se si e ka krijuar pasurinë.

“Nga këto 23 milionë, asnjë euro nuk kam bërë në Shqipëri. Nuk kam të bëjë as me leje, as me koncesione dhe as me licenca.

Sakaq, Shehaj sqaroi se ai ka hyrë në politikë jo për tu pasuruar, por për ta ndryshuar atë.

“Si çdo shqiptar, edhe unë jam i pakënaqur nga politika. Unë kështu jam mësuar, kur jam i pakënaqur me diccka i futem dhe e bëj vetë. Edhe mua më ka ardhur në majë të hundës. “

Shiko tv shqip

Related Posts