Kaq ndryshe nga njëri-tjetri, Trump dhe Biden urojnë qytetarët për vitin 2021

Presidenti në detyrë i SHBA-ve, Donald Trump dhe presidenti i zgjedhur, Joe Biden, kanë bërë urimet e tyre për vitin 2021. Në këto urime, Trump ka publikuar një video në Twitter, ku ka reflektuar mbi arritjet e tij dhe i ka quajtur ato “fitore historike.

“Njerëzit duhet të na kujtojnë për atë që është bërë”, shkroi Trump në Twitter. Ndërkohë, Joe Biden ka shprehur nderim për punonjësit e shëndetit dhe ka inkurajuar njerëzit të vaksinohen. “Unë kam absolutisht besim të plotë se ne do të rikthehemi dhe do të rikthehemi edhe më të fortë se më parë”, tha zoti Biden, i cili do të bëjë betimin më 20 janar.

Shiko tv shqip

Related Posts