Kjo është shqiptarja që do ta këshilloj Zaevin (Foto)

Profesoreshat e të drejtës penale Besa Arifi dhe Gordana Lazhetiq do të këshillojnë kryeministrin Zaev në trupin e ri këshill që duhet të ndjekë implementimin e reformave në gjyqësorë, transmeton Zhurnal.mk

Ashtu si thuhet të dy profesoreshat universitare do të jenë të vetmet në këtë fushë derisa të tjerët do jenë praktikant dhe bartës të funksioneve të larta nga sfera e drejtësisë.

Megjithatë deri më tani nuk dihet nëse qeveria do të mbes me atë se ky trup duhet të drejtohet nga ekspert sepse kishte oferta të tilla të cilat ishin refuzuar.

Shiko tv shqip

Related Posts

Add Comment