Koha kur nuk kishte celularë, ja si dukeshin VIPAT shqiptar kur ishin te vegjel (FOTO)

Ata nuk kanë qënë gjithmonë të rritur. Ata kanë qënë edhe fëmijë dhe madje fëmijë shumë simpatik, sepse të gjithë fëmijët janë padyshim të tillë. Dikush i ka ruajtur tiparet e veta, e dikush jo shumë, megjithatë e rëndësishme është që sot janë të përfshirë në botën e artit, në mënyrë direkte, ose indirekte dhe madje janë shumë të dashur për publikun.

Në showbizin tonë ka shumë artistë dhe personazhe, por ne po ju paraqesim vetëm një pjesë të tyre!

Më poshtë do të paraqesim fotot e tyre atëherë dhe tani.

Foto:

Keta jane vipat shqiptar kur ishin te vegjel. A ju pelqejne, a kane ndryshuar? Jepni opinionin tuaj ne lidhje me pamj en e tyre. Ju faleminderit qe ndiqni Keshilla Online dhe na lexoni cdo dite e me shume

Related Posts