KoronavirusiBotaTeknologjiArgëtimShëndetiKulturaSport Ballina  Koronavirusi  FOTO: Infermierja tregon se si dukej para pandemisë dhe si duket tani KORONAVIRUSIFOTO: Infermierja tregon se si dukej para pandemisë dhe si duket tani

Infermerija  i la të gjithë pa fjalë, ajo ndau foto që tregonin se si dukej më parë dhe si duket pas fillimit të pandemisë.

Ketrin Ajvi, një infermiere amerikane që punon në njësinë e kujdesit intensiv, shpërndau në Twitter fotot e saj se si dukej para pandemisë dhe si duket tani. Sipas saj, ajo filloi karrierën e saj pak para pandemisë, transmeton Tetova News.

“Unë e dua punën time, e dua atë që bëj. Nuk e prisja ta filloja karrierën time në një pandemi jashtëzakonisht të politizuar, por jeta, si pandemia, është e shpejtë dhe e paparashikueshme. Në këtë pikë nuk do të bëja asgjë tjetër përveç punës sime. “Jam e nderuar që kujdesem për pacientët dhe jam mirënjohëse për këtë mundësi.”

Ajo gjithashtu thekson se gjëja që e shkatë*rron më së shumti është kur sheh njerëz që ndërrojnë jetë, vde*kja e të cilëve mund të ishte parandaluar

Shiko tv shqip

Related Posts