Krijuesi më dha falas për 70 vite por ti sot më kërkove faturë! Ngjarja prekëse e plakut dhe mjekut.

Krijuesi më dha falas për 70 vite por ti sot më kërkove faturë!
Ngjarja prekëse e plakut dhe mjekut.

Shiko tv shqip

Related Posts