KRRE-ja përgatit sot çmimet e reja të derivateve të naftës

Komisioni Rregullator për Energjetikë (KRRE) gjatë ditës së sotme do të publikoj çmimet e reja të derivateve të naftës të cilat do të jenë në fuqi deri të hënën e ardhshme.

Javën e kaluar me vendim të KRRE-së, çmimi i benzinës Euro Super 95 dhe Euro Super 98 u ulën për 1.5 denarë, derisa dizeli për gjysmë denari.

Shiko tv shqip

Related Posts