Kush është “spiuni” që nxorri përgjimet e dosjes 339/1

Drejtuesja e Prokurorisë së Tiranës Elizabeta Imeraj e ka shmangur “me kujdes” interesimin dhe pyetjet e gazetarëve në lidhje me hetimin “për spiunin” që nxorri sekretet hetimore të dosjes 339/1, materiale të të cilës u publikuan nga gazeta gjermane Bild, dy ditë më parë.

“Ne do të themi sot, atë për të cilën kemi dalë për të thënë dhe në raport me atë çështjen për të cilën po flasim. Prokuroria prezanton dhe bën publike ato detaje që nuk hyjnë në rangun e sekretit hetimor dhe bëhen publike në momentin që ne i shohim të arsyeshme pa cënuar hetimin e çështjes. Po e kaloj pa përgjigje pjesën në të cilën janë objekt hetimi dhe si po zhvillohen hetimet”-tha kryetarja e Prokurorisë së Tiranës./Express

Shiko tv shqip

Related Posts