Ky vend është ndër më të pasurit në Europë, por kryeministrja jeton në shtëpi me qira me nënën

Sanna Marin është emri i kryeministres më të re në botë.

Ajo është shefja e qeverisë së Finlandës.

Më parë ajo ka qenë ish-Ministre e Transportit.

Marin u zgjodh si kryeministre e Filandës, pas dorëheqjes së Antti Rinnes.

Ajo që të bën përshtypje është jeta e thjeshtë që ka 34-vjeçarja ka bërë më herët.

Ajo jeton në një apartament me qira së bashku më nënën e saj.

Marin u bë pjesë e politikës që në moshë shumë të vogël dhe arriti të ngjitet shumë shpejt.

Në moshën 27- vjeçare, ajo drejtoi administratën e qytetit Tampere.

Kurse në vitin 2015 ajo bë deputete.

Po ashtu ajo është cilësuar si një ndër kryeministret më të bukura në botë.

Shiko Fotot:

Shiko tv shqip

Related Posts