Lëkundje të forta tërmeti janë ndjerë para pak minutave në Shkodër.

Lëkundje të f0rta tërmeti janë ndjerë para pak minutave në Shkodër, përcjell NMK-post

Raportohet se lekundjet jane ndjere dhe ne Tirane e ne Shqiperine e mesme duke shkaktuar pánik tek banoret.

Sipas te dhenave, termeti ka pasur magnitude 4.7 balle.

Nga tërmeti nuk janë raportuar dēme materiale./NMK-post

Shiko tv shqip

Related Posts