Me listën e borxheve në dorë, beratasi: Si të mos protestoj?!

Një protestues në Berat ka dalë në protestën e thirrur nga opozita me listën e borxheve në dorë. Ai thotë se është i sëmurë dhe se me lekët e pensionit ka larë borxhet e nuk ka mundur të blejë dot ilaçet.

“Ti nuk di të udhëheqësh. Ta marrësh pushtetin shumë lehtë është por…Unë jam i sëmurë, s’kam lekë të marr ilaçet. Lava borxhet, me një pension 127 mijë lekë. Si të mos protestoj unë këtu. Ky është sovrani?”, u shpreh protestuesi.

Shiko tv shqip

Related Posts