LULZIM BASHA NË KORÇË/PRITJE MADHËSHTORE DHE ENTUZIAZËM NGA QYTETARËT(VIDEO)

Nga Korça, kryetari i Partisë Demokratike iu drejtua qytetarëve me një mesazh, duke thënë se janë ata që po i prijnë ndryshimit duke thene se vetëm 4 ditë na ndajnë nga dita e madhe…

Në fjalën e tij, kreu i PD u shpreh se dita e ndryshimit po vjen dhe këtë e shikon tek sytë e çdo qytetari.

Shiko tv shqip

Related Posts