Manastirliu publikon videon: Ju lutem dëgjojeni këtë mesazh

Koronavirusi ka ndryshuar rrjedhën normale të shumë shteteve në botë përfshirë këtu edhe Shqipërinë. Ministrja e Shëndetësisë Ogerta Manastirliu ka shpërndarë mesazhin e Astrit Bimbashit nga Materniteti ‘Koço Gliozheni’ dhe kërkon që të gjithë ta dëgjojmë me vëmendje.

Postimi i plotë:

“Shoh grumbullime nëpër klube, restorante, nëpër pazare, grumbullime jashtëzakonisht të mëdha dhe shumë afër njëri-tjetrit! Dua t’ju them qytetarëve që kështu rrezikojnë në radhë të parë prindërit, fëmijët dhe veten e tyre” – Ju lutem dëgjoni mesazhin e prof. Astrit Bimbashit nga Materniteti ‘Koço Gliozheni’”. – ka shkruar Manastirliu.

Shiko tv shqip

Related Posts