“Më mirë të kishit shkuar në hotel”, Melisa i kthehet Mevlanit pas komentit që ai bëri për të dhe Fationin

Në puntatën e fundit të “Përputhen”, u transmetua takimi mes Melisës dhe Fationit, i cili shkaktoi shumë debat në studio

Mevlani, që më herët kishte një takim me Melisën, u shpreh se dyshja kishin shkuar shumë larg me gjestet e bëra dhe tha se “më mirë të kishit shkuar në hotel”.

Biseda në studio: Mevlani: Mua më duket skenar sjellja e Fationit, jo spontan. Nuk mund t’i bësh ato gjëra me një person që e takon për herë të parë. Mua më duket e organizuar nga Fationi. M’u dukën si dy adoleshentë që veç kanë luajtur aty, veç aktrim, gjë serioze nuk pashë. Femrat e tjera nuk ia kanë lejuar një sjellje të tillë. Melisa: Po unë që ta lejova ty, ça bëre ti? As një puthje nuk arrite të merrje dot. Mevlani: Po pra, ma lejove… Melisa: Atij ia lejova, ty s’ta lejova. Mevlani: Nga gjithë ato gjeste që keni bërë, për mendimin tim aty ishit në vendin e gabuar, më mirë të kishit shkuar në hotel. Fationi: S’kishte aty afër… Melisa: Pse ça ndodhi o Mevlan, për hotel? Mevlani: Mënyra se si keni qëndruar aty, se si e kishe vu ti shalën, dhe se si ai e ka zanat, e preku me duar dhe ti nuk e refuzove në asnjë moment… Melisa: Përderisa nuk na nxorrën nga lokali, do të thotë që nuk ishte e papërshtatshme. Për më tepër, kur t’i vijë rasti, kur ta ndjejmë do ikim në hotel. Do vish të na shohësh dhe aty? Mevlani: Pse jo? Do vij t’iu shoqëroj.

Shiko tv shqip

Related Posts