“Me trashëgime çifti”, si e modifikuan makinën me qira vëllezërit që ēkzekutuan taksistin

Kjo është makina që përdorën vëllezërit Sajmir dhe Arsil Shera për ēkzekutimin e 71 vjeçarit, Abdulla Budlla.

Automjeti me targa AA 171 DI është marrë me qira në biznesin e Greisian Çelës në aksin Fushë Krujë- Vorë një ditë para ngjarjes.

Sipas News 24, vëllezërit i thanë se do e përdornin makinën për një dasmë dhe në momentin e krīmit targat ishin mbuluar me letër dekorative “me trashëgime çifti”.

Pas këqyrjes se kamerave të sigurisë në zonë u identifikua mjeti i përdorur nga autorët dhe policia ushtroi kontroll në biznesin e Greisian Çelës ku sekuestroi 60 gr kokaīnë dhe ārmë zjarri. Vepra penale për të cilat ai ra në pranga

Sipas News 24, vëllezërit i thanë se do e përdornin makinën për një dasmë dhe në momentin e krīmit targat ishin mbuluar me letër dekorative “me trashëgime çifti”.

Pas këqyrjes se kamerave të sigurisë në zonë u identifikua mjeti i përdorur nga autorët dhe policia ushtroi kontroll në biznesin e Greisian Çelës ku sekuestroi 60 gr kokaīnë dhe ārmë zjarri. Vepra penale për të cilat ai ra në pranga

Shiko tv shqip

Related Posts