Meta tregon në Open se ku po i kalon ditët e karantinës

Presidenti Ilir Meta është i ftuar sonte në Open në Top Channel ku foli për situaën e koronavirusit. Meta treoi në Open edhe për karantinimin e tij.

President, ku i keni kaluar këto ditë?- e pyeti Eni Vasili.

‘Këto ditë i kam kaluar mes zyrës dhe banesës që po jetoj këto ditë. Pak në zyrë dhe pak në banesë. Kam reduktuar sa më shumë kontaktet. Nuk ka më dhënie dore, dhe për këtë mu desh kohë ta pranoja’- tha Meta.

Po familja Meta, fëmijët janë këtu apo në vendet ku studiojnë?- e pyeti Eni Vasili.

Fëmijët janë këtu. Po qëndrojnë në karantinë. P bëjnë studiemt online. Nuk ka shumë përkëdhelje dhe ata e kanë mirëkuptuar këtë- tha Presidenti.

Shiko tv shqip

Related Posts

Add Comment