Mjeku amerikan shumë i njohur jep alarmin/ Varianti “Delta” do të jetë virusi më i rëndë që do merrni

Dr. Scott Gottlieb, komisioner i Administratës së Ushqimeve dhe Ilaçeve në kohën e presidentit Trump është shprehur në një intervistë për CBS se variant “Delta” i COVID-19 do të jetë virusi më i rëndë me të cilin do të inf ektohen shumica e amerikanëve që nuk janë va ksinuar.

“Për pjesën më të madhe të njerëzve që do të infe ktohen me variantin Delta, do të jetë vi rusi më i rëndë me të cilin do të in
fektohen gjatë gjithë jetës së tyre, sa i përket rre zikut për t’u shtruar në spital”, tha Dr. Gottlieb.

Varianti “Delta” po përhapet me shpejtësi në shumë shtete, por në SHBA, Britani dhe Indi, numri it ë infe ktuarve dhe vik timave është shumë i madh.

Shiko tv shqip

Related Posts