Mposht për herë të dytë kancerin, legjenda e rock-ut tregon ‘sekretin’

Legjenda e rock-ut Ronnie Wood tha se mori lajmin e mirë nga mjekët, ai mundi kancerin për herë të dytë.

Duke folur për gazetën britanike The Sun, kitaristi 73-vjeçar i Rolling Stones zbuloi se ishte diagnostikuar me kancer me qeliza të vogla – një kancer që prek zakonisht mushkëritë – gjatë infektimit të koronavirusit.

Duke folur për gazetën britanike The Sun, kitaristi 73-vjeçar i Rolling Stones zbuloi se ishte diagnostikuar me karcinomë me qeliza të vogla – një kancer që prek zakonisht mushkëritë – gjatë bllokimit të koronavirusit.

Sipas Shoqatës Amerikane të Kancerit, kanceri me qeliza të vogla është një kancer që zakonisht gjendet në mushkëri, por mund të prekë zona të tilla si prostata, pankreasi, fshikëza ose nyjet limfatike. Eshtë një formë më agresive e kancerit të mushkërive që përbën rreth 13% të rasteve të kancerit të mushkërive.

Wood tha për Sun se fotografia e gruas së tij Sally Humphreys, 43 vjeç dhe binjakëve të tyre 4-vjeçarë, Gracie dhe Alice, e kishin ndihmuar atë në shërim.

Ai shtoi se terapia e vetë-imponimit është art i shërimit.

Ju duhet ta lini atë të shkojë”, tha ai. “Dhe kur t’ia dorëzoni rezultatin fuqisë suaj më të lartë, kjo është një gjë magjike … Çfarë do të jetë, nuk do të më bëjë asgjë mua. E tëra çfarë mund të bëj është të qëndroj pozitiv në qëndrimin tim, të jem i fortë dhe ta luftoj atë , dhe pjesa tjetër varet nga fuqia ime më e lartë “.

Shiko tv shqip

Related Posts