Ndihmoi në kapjen e Dardan Krivqës/ Shqiptari fisnik i madh refuzon shpërblimin me para nga biznesmeni

Personi që ka ndihmuar në kapjen e vra scsit Dardan Krivaqa, e ka refuzuar shpërblimin e dhënë në Behgjet Pacolli. Lajmi është bërë i ditur nga vetë këshilltari i tij, Naim Murseli, megjithatë, ai shtoi se është në takim me të për shkak të gjestit të guximshëm që bëri.

“Sot, një shpërblim iu premtua personit që e çon Poli cinë e Kosovës në arrestimin e vrasësit të Marigonës nga z. Behgjet Pacolli. Tani mund të konfirmojmë se jemi në kontakt me atë person i cili ka refuzuar çfarë do shpërblimi. Guximi civil është i rëndësishëm dhe duhet stimuluar më shumë!”, është shprehur ai.

Shiko tv shqip

Related Posts