Ndryshon kategorikisht modelja e nxehtë shqiptare, mbulohet me shami: Fitoja lekë harram!

Para pak kohësh, modelja e nxehtë shqiptare Shkëndije Mujaj deklaroi në ekran se kishte hequr dorë nga fotot provokuese dhe se kishte bërë një ndryshim radikal në jetën e saj. Ajo është mbuluar me shami dhe shprehet se ndihet tepër e lumtur për këtë fakt.

Ajo tha:

Jam larguar nga muzika, të paktën me stilin që kisha. Po i dashuri im Allahu xh.sh. e mori nënën time të bukur, që më solli në këtë botë dhe akoma e ndjej dhimbjen, mungesën, malli vjen e shtohet, por unë nuk mund të kuptoj të tjerët që e lëshojnë në dhe nënën, babain, motrën, vëllaun, duke mos i shtruar vetes pyetjet ‘ku shkoi?’ dhe ‘a ka nevojë t’i ndihmojë diçka?’. Vazhdojnë jetën sikur të mos kishte ndodhur asgjë. Ajo më rri para syve; kur e pashë nënën time të ngrirë dhe të ftohtë, u binda se caktimi i Allahut do të ndodhë pamëshirshëm dhimbjes sime. Por unë e dua Allahun edhe më shumë, i lutem me kënaqësi ta mëshirojë nënën time dhe të na ribashkojë në xhenet inshallah. Mbulesa ime është biznes me Allahun. Ndjekësit e mi do kenë shansin të njohin të vërtetën inshallah. Do mundohem t’u paraqes realitetin.

Shiko tv shqip

Related Posts