Në Australi njerëzit ecin zbathur për dy arsye shumë interesante (FOTO)

Në Australi të ecurit zbathur nuk është ndonjë problem.

Në fakt shumica e njerëzve e bëjnë këtë gjë.

Kjo lidhet me dy faktorë. Njëra është kultura e plazhit e këtij vendi, ndërsa arsyeja e dytë është më shumë një arsye historike.

Para shumë kohësh disa oficerë mbetën në Sidney për një periudhë prej 6 muajsh, pa mundësi për të lëvizur, si dhe pa rroba dhe këpucë. Kjo është një lloj rituali në nder të tyre.

Shiko tv shqip

Related Posts

Add Comment