Nis shembja e pallateve të shpallura të pabanueshme në Thumanë

Ka nisur shembja e banesave të cilat janë shpallur të pabanueshme dhe përbëjnë rrezik publik në Thumanë. Faxweb.al ka siguruar pamje nga momenti i prishjes së tyre.

Ditën e sotme, IKMT njoftoi se do të prishen katër pallate në Thumanë, ndërsa do prishen edhe pallate në Durrës dhe Tiranë, por nuk dihet një numër i caktuar banesash.

Deri tani, raportohen shumë banorë në qiell të hapur, pasi banesat e tyre janë të dëmtuara nga tërmeti

Shiko tv shqip

Related Posts