Një sekond larg vdekjes! Pamjet tronditëse të këtij kamioni po çudisin botën (FOTO)

Nëse do të kishte shpejtuar edhe pak, ndoshta shoferi i këtij kamioni do të ishte mes të vdekurve të tragjedisë pas shembjes së urës në Xhenoa.

Ai i ka shpëtuar vdekjes vetëm për një sekond dhe pamjet e kamionit që ka ndaluar pak centimetra larg vendit ku u shkatërruar ura po bëjnë xhiron e botës, raporton Albeu.com.

Të gjitha makinat para tij ranë duke shkaktuar deri më tani 11 të vdekur të konfirmuar nga autoritete italiane. /albeu

Shiko tv shqip

Related Posts