Një sulmues në SHBA vret katër persona, më pas vetëvritet

Sulm me armë zjarri në Kentucky.Një person i armatosur ka vrarë katër persona në dy lokacione në shtetin amerikan, Kentacky, para se të bënte vetëvrasje.

Policia në një lokacion gjeti dy persona të vdekur dhe filloi aksionin e kërkimit të sulmuesit, për të gjetur më pas edhe tri kufoma tjera në një lokacion tjetër, përfshirë këtu edhe sulmuesin.

Sherifi i qarkut deklaroi se ka ndodhur një seri e tmerrshme e vrasjeve, por nuk ofroi detaje për motivin e dorasit.

Shiko tv shqip

Related Posts

Add Comment