Njihuni me burrin që e lindi vetë djalin e tij

Jason Barker ka lindur femër por ka filluar të ndërrojë gjininë e tij në moshën 26 vjeçare. Pas 57 përpjekjeve të dështuara për të mbetur shtatzënë me partnerin e tij, Jason mbeti shtatzënë dhe lindi menjëherë pasi mori vendimin që ta mbante këtë fëmijë.

Ai habiti opinioni publik teksa ishte i ftuar në një emision ku foli për gjithë procesin e shtatzënisë deri në momentin kur djali i tij erdhi në jetë.

Për këtë person interesant u realizua edhe një dokumentar ku Jason Barker shfaqet me partnerin e tij Tracey dhe ndërkohë flet për shtatzëninë shumë të dëshiruar të çiftit.

Jason ka lindur femër por ndërroi gjini rreth 20 vjet më parë kur ishte vetëm 26 vjeç, menjëherë pas takimit me Traceyn.

Tracy nuk arriti të mbetej shtatzënë pasi kishte probleme me vezët e saj dhe për këtë arsye u desh që shtatzënia të kalonte tek Jason. Sot janë prindër të një djali të bukur dhe të shëndetshëm.

Shiko tv shqip

Related Posts