Nuk i dinim! Arbana Osmani sapo na zbuloi disa të pathënë të Big Brother VIP!

Sot Arbana ishte në Open dhe foli për fenomenin “Big Brother VIP” dhe karrierën e saj.

E para është mbyllja e programit “Dua të të bëj të lumtur” pas 5 vitesh dhe e dyta eksperíenca me Big Brother VIP.

“Në plan profesional kanë qenë dy ngjàrje të réndésishme për mua: mbyllja me sukses e 5 viteve “Dua të të bëj të lumtur” , dhe gjithashtu rifillimi i Big Brother, kësaj herë në edícíonin VIP, që është më i shikuari, më i diskutuari dhe komentuari. Është kthyer tashmë në një fenomen social, është bërë pjesë e shoqërisë shqiptare”, tha ajo.

Por a príste Arbana që Big Brother të kishte këtë sukses?

Arbana: Arsyeja kryesore pse unë pranova ta prezantoj menjëherë këtë spéktakël, ka qenë përfshírja e Lori Hoxhës si producente, dhe kjo ka qenë një garànci për mua, që Top Channel do të bënte maksimumin, që ky program do të shkëlqente në çdo pikëpamje. Kështu që po, e prisja, i gjithë stafi ka qenë shumë i motívuar që nga fillimi.

Po cilin nga personàzhet e larguar do të donte Arbana, ta shihte ende brenda shtëpisë?

Arbana: Më ka ardhur kéq për të gjithë, dhe realisht është e vështírë sa herë që del një i elímínuar nga shtëpia, të vjen keq sepse janë si pjesë e shtëpisë. Më ka ardhur më tepër keq për Fifin, e cila ishte absòlutisht nje personazh i jashtëzakonshëm brenda BB VIP.

Shiko tv shqip

Related Posts