‘Nuk keni luftë me kryeministrin, por e keni me ambasadat, gazetari përplaset keq me Ilir Metën në studio

Gazetari Alban Dudushi është përplasur me presidentin Ilir Meta, duke i thënë ai është në kundërshtim me ambasadat.

Debati:

Dudushi: Po shikojmë që nuk keni luftë me kryeministrin, por keni një luftë edhe me ambasadat

Meta: Kur kam qenë në luftë me ambasadat

Dudushi:Ishin kur çdekretuat datën e zgjedhjeve dhe dekretuat 13 tetorin. Ishit në luftë me ambasadën kryesore në vend

Meta:Ju vazhdoni me ambasadat, ndërsa unë do të vazhdoj me Kushtetutën

Shiko tv shqip

Related Posts