Nuk njihet më! Ky është sot djali i Nicole Kidman dhe Tom Cruise

Connor Cruise preferon të mbajë një jetë private dhe t’i shmanget vëmendjes mediatike që vjen me famën e dy prindërve të tij. Megjithatë, ai e ka një profil në Instagram dhe është e pashmangshme që fotot e tij të mos merren nga mediat.

Së fundmi, në profilin e tij, Connor zbuloi një pamje të re, pasi ka hequr mjekrën dhe është qethur. Ai duket shumë ndryshe nga Connor që kemi parë herë pas here përkrah të atit.

Shiko tv shqip

Related Posts