Nusja i habit të gjithë, ja ç’bën në dasmën e saj

Videot e shumta të dasmave janë bërë virale në internet, në forma të ndryshme.

Një rast i një nuseje që këndon në dasmën e saj është shikuar e shpërndarë shumë së fundmi. Ajo shihet teksa merr mikrofonin dhe i këndon bashkëshortit të saj këngën e famshme “A e din sa shumë të dua”.

Shiko tv shqip

Related Posts