Ogerta Manastirliu jep lajmin fantastik, jemi në rrugën e duhur

Ministrja e Shëndetësisë, Ogerta Manastirliu ka dhënë një lajm fantastik sa i përket pandemisë në vendin tonë. Ajo ka treguar se deri tani në Shqipëri janë vaksinuar 816.556 persona.

Vendi ynë ka dalë zyrtarisht nga rreziku i virusit dhe sigurisht edhe nga zona e kuqe. Mesatarja e vaksinimeve brenda një dite shkojnë në 6564.

Shiko tv shqip

Related Posts