Pacolli me deklarate të forte, Mund ti sjelle deri në 1 Milion vak’sina për..

Behgjet Pacolli ka folur edhe per mungesen e vak’ sinave ne Kosove dhe thote se eshte i gatshe mqe te ndihmoje qeverine e Kosoves dhe Minsitrine e Shendetesie.

Permes kontakteve te tij qe brenda nje muaji te sjell nje nuemr rekord te vak sinave per qytetaret e Kosoves.“Jam i bindur se po te kisha qene une Qeveri do t`i ftoja gjithe njerezit qe kane mudnesi dhe te bisedoja me ta si tani.

Une e di se shtetet e ndryshme ku une udhetoj dhe Qeverite, mbeshtetet te njerezit qe kane mundesi, prej kur une kam pare se Kosova do te kete probleem me vak sina kam lidh kontakte me dy ose tre prodhues, njera nga to eshte Astra.

Sot mund te them se nese Qeveria kishte dashte. Ne mund te ulemi per kater jave dhe ne mund t`i sjellim 1 milion doza ne Kosove me çmim te fabrikes pa interes, pa asgje. Une them te drejten kam prit qe te me telefonoj dikush jam i gatshem nese duhet jam i gatshem te jem aty ku nevojitet qe ti ndihmohet qytetetareve.

Shiko tv shqip

Related Posts