Per ju që e keni makinën pa Senzor! Ja zgjidhja ideale

Për ju që e keni makinen pa Senzor! Ja zgjidhja ideale, por se do të qeshni shumë pasi ta shikoni këtë video, shkruan KosovaRepublikë

Se nëpër botë qarkullojnë shumë video të cilat ju bëjnë të qeshni me lot tashmë është bërë trend, mirëpo si kjo video nuk keni parë, ose keni parë rrallë herë.

Një shofer sensorin e shfrytëzon shoqen e ti me një fyll

Shikojeni dhe qeshni me lot

Tagg shokun qe e ka makinen pa sensor 😂😂👇

A post shared by Rich Kids Of Tirana (@richkidstirana) on

Shiko tv shqip

Related Posts