Përfundon procesi i votimit, njihuni me 14 kandidatër për deputetë nga rradhët e Partisë Demokratike

Procesi i votimit të kandidatëve për deputetë të propozuar në degën e PD në Lushnje ka përfunduar dhe të gjithë emrat kanë kaluar në fazën tjetër.

Lista e kandidatëve për degën e Lushnjes: Afrim Kokla, Alvin Gjata, Eduart Tashi, Elton Bano, Eriselda Prishta, Fogert Hoxha, Gazmend Koduzi, Hekuran Korreshi, Indrit Sefa, Jakup Beiqi, Klement Çela, Ndriçim Bali, Nevila Bami, Ylli Zdrava.

Shiko tv shqip

Related Posts