Po Bëhet Nami Në Rrjet !!! Askush Nuk E Di Se Si Quhet Kjo Kafshë?

Po Bëhet Nami Në Rrjet !!! Askush Nuk E Di Se Si Quhet Kjo Kafshë?

Po Bëhet Nami Në Rrjet !!! Askush Nuk E Di Se Si Quhet Kjo Kafshë?

Po Bëhet Nami Në Rrjet !!! Askush Nuk E Di Se Si Quhet Kjo Kafshë?

Shqarthi ( Martes foina ), i njohur gjithashtu si , kunadhja e zakonshme apo gushabardhi , është një specie e kunadheve amtare në shumë pjesë të Evropës dhe Azisë Qen drore./

Ёshtë renditur si shqetësimi më i vogël nga IUCN për shkak të shpërndarjes së saj të gjerë, popullsisë së saj e madhe dhe pranisë së saj në një numër zonash të mbrojtura.[1] Ёshtë sipërfaqësisht i ngjashëm me zardafin, por ndryshon nga ajo për nga madhësia e saj më e vogël dhe preferencat e habitatit.

Shiko tv shqip

Related Posts